Wat te dragen deze Labour Day

Wat zijn uw plannen voor Labor Day? Heb je een concept over wat je deze arbeidsdag moet dragen? Ik kan nog steeds niet geloven dat we al in september zijn of dat Labour Day slechts een paar dagen verwijderd is. Dit geeft symbolisch aan dat we het einde van de zomer naderen. Wetende dat het zomerseizoen bijna voorbij is, is deze vakantie een fantastische tijd om te vieren in je gewenste zomerlooks. Als je nog steeds niet zeker weet wat je deze arbeidskrachten moet dragen, heb ik je dekking. Flamengo Thuisshirt Wat je plannen ook zijn, deze arbeidskrachten, of het nu een cookout in huis of uit is voor de lunch, je kunt een beetje omhoog gaan en een veel meer geschopt look kiezen.
Wat ik draag

<< >

Witte broek: Spaans Voetbalelftal Thuisshirt Er is een gezegde dat wit niet na de arbeidskrachten moet worden gedragen waar ik het niet mee eens ben of waar ik mee ben, maar als je een van degenen bent die niet graag wit draagt na Labor Day, is dit een goed moment Stijl je witte uiterlijk. Als je gewoon een white look -fan bent, kies deze dan en draag je witte jurk, bodems inclusief deze Jacquemus -broek die ik in de look van vandaag gebruik.

<< >

Flowy Summertime -jurken: Naarmate de laatste dag van de zomer nadert, is dit een fantastische tijd om je stroom te dragen, gewaagde, levendige en kleurrijke zomerjurken die je voor een speciale dag hebt bespaard. Een van de dingen die ik leuk vind aan de zomer en warmere temperaturen is om verschillende kleurrijke jurken te dragen.

<< >

Jumpsuit: als je niet zo goed wilt geloven over je look, kies dan een jumpsuit of rompers. Jumpsuits zijn mijn favoriete stukken om te dragen, omdat je niet verplicht om zowel de bovenste en onderste stukken afzonderlijk te geloven. De ideale Club Tijuana Thuisshirt jumpsuit geeft een ongecompliceerde elegante look en ik ben dol op deze Farmrio Multi Print Jumpsuits.

<< >

Leuke shortsshorts zijn een van mijn go-to summertime-uniformen geworden. Ik ben van plan veel meer shorts te gebruiken voordat de koelere temperatuur instelt. Nog een product dat je kunt dragen dit komende Labor Day -weekend zal leuke, heldere, gedrukte shorts zijn.

<< >

Heb een charmant vakantieweekend!

Je kunt ook genieten:

De beste paillettenjurk voor nieuwjaar ’…

Beste locatie om uw Halloween -kostuums te krijgen

Spannende modetrends om uit te kijken in 2022

De beste wintercoats om nu te krijgen

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te krijgen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E -mail Toevoegenherstellen

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *