22 Natuurlijke methoden om ongewenst haar in huis te elimineren

Een uitloper van ongewenst haar is een enorm probleem voor velen van ons vrouwen en zelfs nog veel meer voor sommigen van ons die een versnelde haargroei hebben. Hoewel al dit haar isolatie biedt aan ons lichaam, is het ongewenste haar op de zichtbare delen van het lichaam zoals je handen, Atletico Mineiro Thuisshirt voeten, omgaan en rug ongewenst.
Maakt u zich zorgen over uw haargroei en hoe hoog onderhoud deze in sommige gevallen precies wordt?

Maak je geen zorgen, er zijn een aantal haarverwijderingsmethoden die tegenwoordig worden aangeboden en het geweldige nieuws is dat het huismiddeltjes zijn. Deze remedies zijn natuurlijk en hebben geen bijwerkingen. Ze zijn veel goedkoper dan de reizen naar de charm -klinieken!
[Lees ook: 18 natuurlijke methoden om het bovenliphaar permanent te elimineren]
Kijk eens:

Oorzaken voor ongewenst haar
Ongewenste haargroei treedt vaak op vanwege de onbalans van hormonen in het lichaam, onregelmatige menstruatiecyclus, gebruik van specifieke medicijnen of zelfs vanwege zwangerschap.
Beste huismiddeltjes om ongewenst haar onmiddellijk te elimineren
1. Suiker- en citroenmix
Wat je nodig hebt:

suiker
water
citroensap

Hoe voor te bereiden:
Om de mix te bereiden, moet je zowel suiker als water in de kleine kom samenstellen en goed roeren. Wanneer de suikerservice klaar is, moet u ongeveer 2 tbps vers geperst citroensap in de kom toevoegen en goed mengen. Laat het ongeveer 5 minuten in de koelkast rusten en je bent geweldig om te Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt gaan.

Hoe u zich kunt aanmelden
Als je eenmaal bereid bent om zowel deze suiker als het citroenmengsel aan te brengen, neem je een kleine hoeveelheid in je handpalmen en dep het in de precieze richting van haargroei in de deal met de deal en de mix in staat te stellen te rusten gedurende 15 tot 20 minuten. Wast vervolgens na 20 minuten af met koud water door de blend zorgvuldig met je handen af te schrobben.

Voorzichtigheid
Het is raadzaam om deze componenten niet op gevoelige delen te gebruiken.
2. Suiker, honing en citroensuiker molassen huiswasbehandeling
Wat je nodig hebt:
Suikersiroop
Melasse of donkere maïssiroop
Citroensap

Hoe voor te bereiden
Neem een diepe magnetron risicovrij vaartuig en voeg uw suiker toe met een scheutje melasse bovenop de suiker en de magnetron de mix gedurende ongeveer twee tot drie minuten. Wanneer de suiker volledig is opgelost, voegt u vers geperst citroensap toe aan deze mix. Roer goed totdat alle componenten goed zijn gemengd.
Hoe u zich kunt aanmelden
Nadat je de mix tot een geweldige tot ruimtetemperatuur hebt ingeschakeld, en net wanneer deze voldoende warm aanvoelt om aan te raken, breng je het op de handen aan, evenals de benen waar je de ongewenste haargroei ziet. Loceer vervolgens de waxstrook op deze gebruikte mix en druk de strip Zwitsers Thuisshirt erop.
Laat het seconden rusten en trek het eraf om van ongewenst haar af te komen.
Toepasselijke onderdelen
Handen, benen

Waarom het werkt
Het mengen van suikersiroop met melasse of maïssiroop is een zeker schot om u ongelooflijke resultaten te krijgen vanwege magnesium, een primair element dat wordt gezien in melasse en helpt bij het in evenwicht brengen van de hormonen. Het is eerder een efficiënte techniek wanneer het betrekking heeft op het bieden van een traag maar consistente service aan ongewenst haar.
Voorzichtigheid
Dit is een extreem onaangenaam proces en kan een hoofdpijn worden als de was niet genoeg is afgekoeld.
3. Zowel linzen als aardappelen
Wat je nodig hebt:
Eén aardappel
gele linzen
honing
citroensap

Hoe voor te bereiden
Om te beginnen, geniet de gele linzen in water ‘s nachts en in de ochtend elimineer al het water van de linzen en maal het grondig om een pasta te maken. Schil de huid van de aardappel af, verpletter deze en bewaar in een aparte kom.
Nu hoeft u alleen maar het sap uit de aardappelen te halen en het toe te voegen aan de gele linzenpasta samen met vers geperst citroensap en honing.
Hoe u zich kunt aanmelden
Meng alle componenten goed en breng deze mix aan waar je ongewenst haar hebt. Laat het ongeveer 20 tot 30 minuten rusten tot de pasta volledig is uitgedroogd.
Elimineer nu langzaam de pasta door je vingers over de pasta in een cirkelvormige beweging te schrobben. De droge linzenpasta haalt het ongewenste haar van terwijl je over de pasta wrijft.
Toepasselijke onderdelen
Handen, gezicht, nek

Waarom het werkt
Aardappelen wanneer geïntegreerd met gele linzen helpen bij het efficiënt elimineren van ongewenst haar. Vanwege de aardappelen met natuurlijke bleekbare eigenschappen daarin helpt de combinatie van deze twee producten om de haarkleur lichter en dus minder zichtbaar te maken.
Voorzichtigheid
Wrijf niet zo goed over de droge mix, want het kan uitslag of roodheid veroorzaken.

4. Eiermasker
Wat je nodig hebt:
Maïsmeel
Een ei
Suiker

Hoe voor te bereiden
Breek het ei en scheid het eiwit van de eierdooier in een kom. Voeg maïsmeel toe aan het eiwit en voeg er wat suiker aan toe. Roer de componenten goed en maak er een gladde pasta van.
Hoe u zich kunt aanmelden
Breng deze mix aan als een deal met masker en zorg ervoor dat deze ongeveer 20 tot 25 minuten drogen. De blendnullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *