Zomerjurken om te dragen voor werk

Heb je ooit op een stijl sleur voor werk geweest? Bent u op zoek naar SL Benfica Thuisshirt zomerse jurken om deze zomer te dragen voor werk? Er zijn zoveel leuke zomerjurken om te dragen. Werk 9-naar-5 taak en ben het grootste deel van de week op kantoor, ik ontdek me soms in een stijl sleur over wat te dragen, vooral met de huidige Japans Voetbalelftal Thuisshirt warme golven. Ik had zowel iets eenvoudigs als luchtig nodig; Maar nog steeds geschikt voor werk en die voor mij zijn jurken. Ik hou van jurken. Ik voeg altijd jurken toe aan mijn winkelwinkel op de blog.
Hoewel ik de afgelopen weken veel met hoge taille broeken heb gebruikt die je kunt ontdekken mijn dagelijkse werkstijl die op mijn Instagram is gedocumenteerd, ben ik verschoven naar het gebruik van jurken als de weersomstandigheden opwarmen. Omdat ik altijd naar een broek heb geleund voor werk; De laatste tijd heb ik een wijziging van de geest gehad. Ik trek langzaam aan op jurken voor werk. Het ontdekken van de juiste zomerjurk voor werk kan een hit Cruz Azul Thuisshirt of miss zijn. Dingen waar ik aan moest nadenken, zijn de stof, de lengte en stijl. Deze polka dot -jurk doet het voor mij! Ik heb onlangs de jurk een paar weken geleden gekocht terwijl deze te koop was, evenals de stof, lengte en stijl is perfect om te dragen om deze zomer te werken.
Outfit: jurk te koop voor $ 29 (hier, meer hier) // schoenen: hier, budgetplan hier/hier // tas (hier, zoals hier, hier, meer hier)
Koop mijn uiterlijk

<< >

Zomerjurken om te dragen voor werk

Je kunt ook genieten:

Overgangs nietjes die u nu vereist

Garderobe Fundamentals die u nu moet hebben

Hoe u deze Thanksgiving -vakantie comfortabel kunt pakken

De meest felbegeerde zomerjurk om te dragen …

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te krijgen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *