Bekijk deze talloze ideeën om oude dupatta’s te gebruiken die je thuis hebt!

Velen van ons zouden heel veel dupatta’s in onze kasten hebben. Ze kunnen de onze zijn of misschien onze moeders en tantes of de dupatta’s van onze zussen; Als ze niet meer worden gedragen, is het tijd dat je ze doneert (goede gedachte) of ze opnieuw in iets nieuws moet gebruiken. Vandaag zullen we daar zo ongeveer over spreken en je een paar ongelooflijke ideeën laten zien om oude dupatta’s te gebruiken als. Lees verder en wees goed geïnformeerd.
Converteer je oude dupatta in strandkleding
Als je dupatta’s hebt gemaakt van net, tule, satijn of chiffon en niet weet wat je met hen moet afmaken, komen de zomers aan en de stranden bellen. Geef het een spin en een nieuwe vorm en maak strandkleding eruit. Ze kunnen veranderen in overalls voor de bovenkant of sarongs voor de bodems. Het is heel gemakkelijk om ze te maken tot elegante en sexy strandkleding, en ze zien er ook goed uit op je bikini -set. Geweldig idee om te proberen, nietwaar?

Bron: audinewsletter.com.mxturn de oude dupatta in een etnische cover voor de kussens
Verveeld van de monotonische look die je woonkamer heeft? Het is tijd voor jou om wat van die creativiteit in de hersenen door te brengen en de oude dupatta’s magie te laten werken om de mise-en-scene te repareren. In plaats van de oude dupatta’s weg te gooien, zet ze om in schattige en kleurrijke kussenhoezen. Je kunt ze zelf naaien of in contact komen met de lokale Darzi om de nodige voor je te doen. Je woonkamer zou nu een boho -elegant en een dynamische touch hebben. Hoe is dat!
Bron: popxo.comdupattas omgezet in de grenzen van een fotolijst
Met oude trendy en elegant uitziende dupatta’s thuis, moet je er iets mee doen, als je ze niet meer draagt. Dit is wanneer je de schaar eruit haalt en de randen van het stuk knipt en ze in elkaar zet om het houten skelet van het fotolijst te wikkelen. Je hebt nu een elegant uitziend trendy fotolijst om te pronken, of je kunt het reliëfstuk als een geschenk voor iemand cadeau doen. Ze zouden zeker hetzelfde waarderen.

Verander van uw dupatta in een cape voor de avond
Er is een gemakkelijke wijzige manier om thuis je eigen cape te Kashima Antlers Thuisshirt maken. Wat u moet doen, is de Dupatta op een laydown -manier op een plat platform verspreiden. Teken nu een cirkel die de gehele Dupatta -breedte bedekt en snijd vervolgens een andere cirkel uit deze cirkel uit voor je hoofd om binnen te komen. De uiteinden van de cirkel zouden moeten worden verfraaid met kwastjes en pom poms om het er elegant en schattig uit te laten zien. Voila, je hebt nu een stijlvolle en haute cape om te dragen met je tops en jeans of draag het ook als strandkleding voor de avondfeesten. Als het materiaal of de stof van de dupatta rijk en uniek is, kun je de cape ook met FC Tokyo Thuisshirt je Lehenga Cholis als een hoes dragen.
Bron: Akioneam.Commak ze in hoofdbanden en draag ze naar de universiteit
Als je universiteit streng is om je haar niet over je gezicht te laten lopen en los te laten, is het tijd dat je het haar hebt vastgemaakt of een hoofdband vastbindt. Maar niet zomaar een hoofdband, maar een elegant uitziende die hoofden zou draaien en je een voorsprong op de rest zou geven als een mode -diva. Wat je kunt doen, is de eindlengtes afsnijden, naten met kwastjes of het gewoon gestikt laten staan. Wikkel de dupatta als een hoofdband of een bandana over het hoofd. Je hebt zojuist een mode -statement gemaakt die ook anderen op de universiteit zullen volgen.

Bron: Divazine.Commake Desi haalt zijn schouders op uit de oude Dupatta
Voor dupatta’s die rondslingeren, is er nieuwe hoop. We zullen ze omzetten in schoudersophalingen. Er zijn talloze manieren om schouders op te scharen, en je moet je verbeelding en creativiteit voor hetzelfde gebruiken. Draai ze binnenstebuiten, buiten binnen, rond rond de schouders of zelfs over de borst. Draag ze met je jeans en tops, slimme formals, met je strandkleding, shorts en tanks, skitts en tops, enz., En je zou zeker een head-turner zijn. Je kunt zelfs Desi Motif Dupattas ophalen om schouders op te scharen en te combineren met westerse slijtage om een duidelijk mode -statement te creëren.
Bron: Divazine.coma Stole zal worden geboren uit een oude dupatta
Oude Georgette en Chiffon Dupattas zijn een traktatie om in de buurt te zijn, en ze kunnen ook worden hergebruikt in elegante stoles. U kunt kiezen voor geometrische patroon en gedrukte dupatta’s of gestreepte om elegante stoles voor uzelf te maken. Deze stelen kunnen worden gedragen om op een vrijdag te werken om veel meer zing toe te voegen aan uw werkkleding. Ze kunnen ook worden gedragen naar de universiteit met vrijetijdskleding, of misschien met een formele westerse of Indiase jurk op een date, speciale bijeenkomsten, feesten en meer. Het ideale accessoire is dus gemaakt van een oude ongebruikte dupatta.

Bron: Divazine.com [SC: MediaD]
Laat de oude dupatta er gloednieuw uitzien als een koppeling
Houd we niet gewoon van Potlis en klauwen? Ze zijn zo veelzijdig en ze gaan goed met zo ongeveer alles wat we graag dragen en dragen, nietwaar? Je moet hier creatief worden bij het omzetten van oude verfraaide en reliëf dupatta’s in klauwen en potlis. De keuze van ontwerp en stijl die u wilt maken, is uitsluitend van u; We hebben je net een idee gegeven. Draag ze naar de universiteit of wanneer ze met vrienden uit zijn voor een film. Ze zijn klein en schattig en West Ham United Thuisshirt kunnen zijnTekte samen met slimme casuals en Indiase slijtage. De beste zouden dupatta’s zijn die conventionele motieven, borduurwerk en spiegelwerk hebben, omgezet in kleine potlis en greep tassen.

Bron: www.divazine.com Convert Old Dupattas in gordijnversiering
Pak Desi Batik en Tie en Dye Dupattas op en converteer ze in miniatuurpoppen. Dit is een koopje uit de handwerk van Gujarat, waar kleine poppen worden gemaakt. Deze poppen kunnen worden gebruikt als gordijngangen, opgehangen met de gewone gordijnen om veel meer oomph en leuker te brengen voor de mise en scene rond. Je kunt ook wandkleden maken van oude dupatta’s en er een aparte set van maken voor elke pelmet- en gordijnroede thuis.

Maak Palazzo -broek uit oude dupatta’s
Neem contact op met je lokale Darzi en zoek hulp van hem om je oude dupatta’s om te zetten in een elegant uitziende palazzo -broek. Ze kunnen worden gedragen met vast gekleurde tops, kurtas en kurtis, tanktops en kunnen zelfs met een bikini -top op het strand worden gedragen. Er zijn onbeperkte keuzes voor hetzelfde, en het draait allemaal om je creativiteit aan het einde van de dag over hoe je palazzos uit Dupattas samenwerkt.
Bron: theBrunettediaries.com We hopen dat je blij bent met deze vele ideeën over hoe je oude dupatta’s kunt omzetten in iets nieuws dat je kunt dragen, meegaan als een accessoire of gebruik als een accent of woondecoratie. Schrijf in als je veel meer ideeën hebt over het hergebruiken van oude dupatta’s, en we zouden dankbaar zijn om hetzelfde op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *