Hoe u het optimale kokerrokpatroon kiest op basis van uw lichaamstype

Hoe u het optimale kokerrokpatroon kiest op basis van uw lichaamstype
13/01/2022, geplaatst door Alanic Global

Iconisch maar modern, strak maar toch leuk, de kokerrok is waarschijnlijk de meest trendy dameskleding. Deze rok wordt voor het eerst populair in de jaren 1950 en heeft het allemaal. Het beste deel is dat deze rok er op elk lichaamstype geweldig uitziet, het is gewoon dat je de ideale voor je moet kiezen. Een van de meest populaire groothandel in kleding in de VS maakt gebruik van een enorme verzameling prachtige potloodrokken!
Door je eigen rok te naaien, kun je de vrijheid om je eigen kledingstuk te personaliseren voor de optimale pasvorm. Bekijk deze eenvoudige, eenvoudig te volgen gids hieronder om de beste kokerrok te kiezen voor je lichaamsvorm.
Een dunne taille en volledige heupen
Voor het klassieke zandloperfiguur is het het beste om het kokerrokpatroon te kiezen, dat een zachte taps toelopen en de vorm van uw heupen accentueren. Versierde en grote taillebanden zijn optimaal om uw dunne taille te benadrukken. Ervoor zorgen dat de tailleband het taille -niveau raakt, zal dit ook helpen dit te bereiken. Kies voor een middelgrote gewichtsstof – een stretch Bengaline zou geweldig werken en helpen om uw rondingen te benadrukken. Zorg ervoor dat u zakken vermijdt, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat uw heupen er zwaar uitzien. Piping rond de taille band zal echter een klassieke en eenvoudige verfraaiing zijn.
Dikke taille en volledige heupen
Veel vrouwen met een dikke taille en volle heupen hebben het gevoel dat het onmogelijk is om een ​​kokerrok te halen, maar nee, het is heel mogelijk, als je weet hoe je degene voor je kunt kiezen. Kies op basis van uw eigen comfortniveau een kokerrokpatroon met een kleine tot matige taps toelopende. Selecteer een tailleband die groot is en gebruik stijve interface. Dit voegt niet alleen soepelheid toe aan je silhouet, maar geeft je die extra ondersteuning. Vermijd zakken en kies een stof met middelgrote gewicht die goed loopt. Kies niet de rekbare. Een ingetogen boog bij de tailleband of borduurwerk bij de zoom zou goede verfraaiingen zijn.
Dikke taille en smalle heupen
Voor dit lichaamstype werkt de symmetrie van de kokerrok prachtig. Kies een kokerrokpatroon met een kleine taper. De bovenkant moet op je natuurlijke niveau raken en de tailleband moet dik zijn voor extra ondersteuning. Kies een middelgrote gewichtsstof die goed valt. Een afdruk of patroon aan de onderkant zou een verbluffende verfraaiing zijn. Als u een eigenaar van een privé -label bent die deze blog leest en zich afvraagt ​​waar u een aantal hippe, geweldige kledingstukken voor uw kledingcollectie moet krijgen, zorg er dan voor dat u een van de meest vooraanstaande kledingmakers in de VS in de VS bereikt!
Dunne taille en smalle heupen
Wanneer het betrekking heeft op kokerrokpatronen, is dit lichaamstype het meest veelzijdig. Kies een patroon met een sterke afslag van heup tot zoom die u de illusie van een curve levert. Zowel smalle als grote taille banden passen op dit frame. Kijk ervoor dat je een smalle band selecteert om de taille te verlengen, als je een korte romp hebt. Afhankelijk van de stijl die u kiest, kan de taille overal hoog tot laag raken. Als je voor een stof gaat, kies dan iets aan de stijvere kant, zoals een Broad Cloth of Brocade, omdat dit de kromme vorm van je conus bevat. Dit is ook de optimale lichaamsvorm om te spelen met versieringen zoals juwelen of piping taillebanden en zakken.
Dikke of dunne kalveren
Beenlengte en kuitdikte zijn zeer vitale aspecten bij het uitzoeken welke lengte u moet zoeken in een kokerrokpatroon. Als je korte benen en dunne kalveren hebt, is elke lengte, behalve een die middenkalf raakt, zou vrij stijlvol verifiëren. Het patroon dat het beste is voor dikke kalveren zou een kokerrok zijn die op knieniveau raakt of iets boven. Zorg ervoor dat je rokken vermijdt die de middenkalf raken, omdat dit ervoor zorgt dat je benen bolwerk lijken. Voor zo veel gelegenheden en evenementen is een kokerrok een beste en klassieke optie. Ze zijn ook snel en eenvoudig om te naaien, waardoor ze de optimale pasvorm zijn! Of je er nu elegant en verfijnd of sexy uit wilt zien, deze rok werkt gewoon het beste.
Smal of volle borst
Om je eigen persoonlijke stijl weer te geven, is het cruciaal om dit aspect te overwegen bij het kiezen van een kokerrokpatroon. Een lagere taille band zal de ogen wegtrekken van de bustelijn, terwijl een hogere taille band de bustelijn zal accentueren die de ogen naar dat niveau brengt.
Retailers met de wens om uw fitness -liefhebbende klanten na te jagen met een geweldige verzameling functionele, trendy fitnesskleding, moeten zich haasten en contact opnemen met alleen de meest gerenommeerde onder de fitnesskledingmakers! Stuur nu een post!
Audioversie: klik hier
Tags:
Beste fabrikant van private label kleding
Fabrikanten van fitnesskleding
Fitness Apparel Makers in Colorado
Fitness Apparel Makers in Indiana
Fitness Apparel Makers in New Jersey
Fitness Apparel Makers USA
Herengroothandel in kleding in de VS in de VS.
Private Label -kleding
Private Label kledingfabrikanten
Private Label kledingmakers VS
Groothandel kledingdistributeurs in de VS.

0 0 stemmen
Artikel rating

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *