De herfst -kledingconcepten van de heren ideaal voor een statement -garderobe dit jaar!

De herfst -kledingconcepten van de heren ideaal voor een statement -garderobe dit jaar!
05/08/2020, gepubliceerd door Alanic Global
De herfst is een stiekem seizoen. Het lijkt langzaam omhoog te kruipen, evenals voordat je het opdraagt, de bomen zijn kaal, de temperatuurdruppels, en het is tijd om je garderobe op te schakelen. Om u dit jaar te helpen investeren in de broodnodige basisprincipes, hebben we dus een paar van de onfeilbare concepten in de herfstkleding opgemerkt die u zullen helpen een kleermakersverklaring te produceren. Eigenaren van retailbedrijven kunnen contact opnemen met een van de populaire groothandelskledingproducenten en het bekijken van de grote assemblage van kledingstukken die de provider in petto heeft.

Gestructureerde blazer
Een blazer is een zou moeten voor de garderobe van elke man. Geloof het als je trickstijlwapen. Je kunt de sfeer ontspannen of maximalistisch houden met een gebreide hoodie, gekleurde denim en sneakers. Een blazer stelt u in staat om een ​​arsenaal van trendy te produceren, er ideaal uit voor zowat elk type slimme, relaxte gelegenheid.
De stropdas
Of je nu een gelijkspel draagt ​​om elke dag te werken of voor speciale gelegenheden naar voren brengt, een gelijkspel is een eenvoudige methode om een ​​scheutje klasse aan je ensemble toe te voegen, zelfs als het een relaxte is. Kies een kleur die je huidtint aanvult, evenals een patroon dat je persoonlijkheid naar voren brengt.

Spekje
Waarom geef je je traditionele blauwe denim niet een pauze, en kies je voor denim op een zachte aardachtige toon zoals mosterdgeel, bosgroen, marine, diep paars of bordeaux. Het maakt niet uit welke kleur bij u past, zorg ervoor dat u uw bodems bedekt met een T-shirt in een neutrale tint; Alles zo goed, zowel helder als de look wordt luid.

Alanic Worldwide · The Men’s Autumn Meding Concepts ideaal voor een statement -garderobe dit jaar!
Het vest
Of u nu kiest voor een fleece, puffer of katoenbrei, een vest is een eenvoudige methode om een ​​extra laag warmte toe te voegen zonder op te bulderen. Draag het op locatie van een jas om je lichaamstemperatuur te laten lopen, net zo goed in je huis en ook buiten.

Wilt u uiteindelijk een van de prominente distributeurs van de groothandelskleding in de industrie zijn? Neem contact op met een populaire leverancier van dergelijke trendy herenkleding en bekijk de grote assemblage van kledingstukken die de provider in petto heeft. Kies de benodigde kledingstukken en verlaag een e -mail met de bulkbehoeften naar het assistentteam.

Tags:
Fabrikanten van herenkleding
Herengroothandel kleding
Herengroothandel distributeurs
fabrikanten van groothandelskleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *