Essentiële functies waarnaar u moet zoeken in een wandelende rugzak

noodzakelijke functies die u moet zoeken in een wandelende rugzak
27/11/2020, gepubliceerd door Alanic Global
Het is nodig dat u dergelijke rugzakken selecteert voor wandelen die passende praktische kwaliteiten heeft. Dit zal u uiteindelijk helpen om u te concentreren op de reis in plaats van regelmatig te friemelen met uw tas. Het moet je betrouwbare reismaatje zijn.

Een van de prominente backpackmakers die USA heeft bedacht met een verzameling van dergelijke reizen, evenals wandelende rugzakken die je kunt bekijken. Daarom, heb je op de onderstaande blog bekeken om veel meer te begrijpen over de cruciale functies waarvoor je moet kijken.

Terug systeem
De achterkant is een cruciaal onderdeel van je rugzak. Een geschikte ontwerper wandelende rugzak moet deze featureas hebben, het verhoogt het uithoudingsvermogen van de rugzak, maar stimuleert de ventilatie om ervoor te zorgen dat je niet zweterig bent. Als een rugzak direct terug heeft, houdt deze zich beter aan je lichaam. Daarom zoek je naar zulke rugzakken met vulling, omdat het de luchtcirculatie zal stimuleren.
Schouderbanden
Schouderbanden zijn een cruciaal onderdeel van elk type rugzak. Dit zijn echter ook een van de veel gespannen elementen van de rugzak. De hedendaagse wandelrugzakken bestaat uit de anatomisch gevormde riemen die de vorm van uw lichaam kopiëren. Deze zijn verbonden om kwellende schaafwonden op uw schouders te minimaliseren.

Beck -riem
De City Backpacks heeft niet de Beck Belt -functie omdat deze geen enkele vorm van aanzienlijke belasting oplevert. Een geschikte wandelrugzak kan echter niet zonder. Als uw rugzak op de juiste manier wordt aangepast, kan de riem de spanning van uw schouders aanzienlijk afhouden en een groot deel van het algemene gewicht brengen.

Alanic Worldwide · noodzakelijke functies waarnaar u moet zoeken in een wandelende rugzak
Regenbescherming
Omdat je met ruw terrein reist, is het noodzakelijk om na te denken over dergelijke rugzakken met een ingebouwde regenbestendige omslag. Er is niets ergers na een daglange wandeling in de regen dan ontdekken dat je kledingstukken nat is en dat je niets hebt om aan te passen. Rugzakken met een geïntegreerde regendekking zijn een geschikte oplossing. De regendekking is altijd slim verborgen en zo licht dat je het niet eens zult voelen.

Neem contact op met een van de tas en de beste kledingmakers en zoeken met de enorme assemblage van premium tassen en kleding die de verkopers in petto hebben. Zoek naar de MOQ van de producten en verlaagt een e -mail die de bulkbehoeften aan het Assist -team specificeert. U kunt zelfs geweldige kortingspercentages op de producten gebruiken.

Tags:
Kledinggroothandel leveranciers
Backpack -fabrikanten
rugzakmakers VS
rugzak groothandel
tasmaker USA
tasmakers Australië
tasmakers in North Carolina
Beste kledingfabrikanten
Canadese kledingleveranciers
Canadese groothandelsleveranciers
goedkope groothandelskleding distributeurs
Duffel Bag Makers USA
Lederen zakmakers Australië
Private Label Backpack Manufacturers
Amerikaanse tasfabrikanten
Amerikaanse kledingfabrikanten
Amerikaanse fabrikanten van groothandelskleding
Amerikaanse tasfabrikant
Amerikaanse kledingfabrikanten
fabrikanten van groothandelszakjes
Groothandel in kleding in de VS.
Groothandelskledingmakers in de VS.
Groothandelsleveranciers USA USA
Groothandel kleding usa
Groothandelsleveranciers USA USA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *