Hoe u dit najaar neutrale nagelontwerpen kunt combineren met sieraden

Iedereen is zo enthousiast voor het herfstseizoen. Als je je niet zo voelt, kun je door deze herfstnagelontwerpen kijken, je helpen wat inspiratie te krijgen. Iedereen die ontkent dat de herfst officieel is, is doen wat ze niet kunnen verder gaan van zomervibes. Of het nu gaat om het verlichten van kokoskaarsen van het strand terwijl het vanuit huis werkt of weigert het koraal op te geven en met deze neutrale nagelmanicures.

Bent u op zoek naar wat herfstnagelontwerpen om dit seizoen te proberen om bij uw sieraden te passen? Dan ben je bij elkaar gekomen.

Of je nu naar de salon gaat of het zelf doet, het is leuk om geïnspireerd te raken! We willen graag een verzameling van onze favoriete ontwerpen samenstellen, zodat je kunt weten welke stijl je wilt proberen.

Hier enkele tips om uw perfecte combinatie van neutrale nagel met uw sieraden te krijgen:

Matte nagellakken

Het kiezen van materialen voor nagellak is natuurlijk het belangrijkste, natuurlijk. Kies een mat materiaal zodat het een zachte en perfecte valafdruk toont.

Gradatiekleur

Kies daarna een kleur die overeenkomt met herfstvibes, zoals bleek, koraal, zacht oranje, kastanjebruin of je kunt het uit elke vinger laten lijken. Het zal een zoete indruk creëren.

Zie ook

Cadeau, sieraden
De perfecte ring waarnaar je op zoek bent geweest

Franse manicure

Franse manicure of kleurenblok, waar iedereen er in feite van zal houden. Omdat het gemakkelijk is om aan te brengen, solliciteer je gewoon voor één kleur en ja, jullie hebben allemaal ingesteld.

Gouden juwelen

En…. Dit is waar we op wachten, als je een stel sieraden hebt, haal dan je gouden ringjuwelen eruit en draag deze met deze nail art. En zie het snoepje van je handen die je krijgt.

Scroll hieronder voor meer nagelinspo ..

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *