Werkkleding samenstellen met behulp van fit Separates

Hoe kunt u precies professioneel, trendy werkkleding maken met behulp van pakscheidingen? Wat zijn de do’s en niet om delen van de aanvallen in uw kast te combineren? Reader A vraagt ​​…
Ik ben een 2e jaar wetgeving stagiair in New York en zal dit zomer bij een bedrijf beginnen te werken – ik heb je suggesties en artikelen gedurende het interviewproces gebruikt. Ik zou graag je mening hierover horen: kan ik fitstukken als scheidingen dragen? Kan ik bijvoorbeeld mijn grijze fitbroek dragen met een wit T-shirt en dan een zwarte blazer?
Geweldige vraag, evenals een vraag waar we al een tijdje niet over hebben gesproken. (Inspecteer deze publiceer op het bouwen van een capsulekarderobe voor andere werkkledingideeën op het bouwen van een capsule voor werk, of deze oude publiceren over het bouwen van uw deskundige garderobe.) U kunt absoluut uw fitte stukken dragen als de relaxte van het bedrijf scheidt-dat is een deel van de reden waarom een ​​pasvorm Met scheidingen is zo’n uitstekende investering om te doen. Hier zijn enkele suggesties voor het produceren van uw werkoutfits:

Betaal voorzichtig rente om te structureren – vooral wanneer u een blazer bovenop toevoegt. Dit is vrijwel zo belangrijk als kleur! Als de textuur van je broek of jurk net zo goed lijkt op de Blazer -textuur, zal het eruit zien alsof je probeert te passen in plaats van scheidingen te gebruiken. (Betaalbare aanvallen kunnen echt snel worden ontdekt – ik geloof dat mijn record $ 30 was voor een rokfit.) Dus ik stel voor de texturen heel anders te houden. Combineer seizoenloze wol of dikke ponte met tweed, winterseizoenwol, fluweel, corduroy, evenals meer.
Beter nog, voorkom het blazerprobleem volledig en draag uw suite scheidingen met vesten of andere toppers. Je kunt de bijpassende jas altijd in je kantoor houden en het op gooien als je naar een enorme vergadering gaat.
Draag niet exact hetzelfde stuk twee dagen achter elkaar, tenzij situaties je dwingen (zoals reizen met een kleine capsulekast voor werk). Kleding zoals Suiting Separates zullen altijd profiteren van opgehangen en in staat worden gesteld om volledig te drogen/lucht uit te luchten. Bovendien, zelfs als u exact dezelfde grijze broek gebruikt als onderdeel van twee verschillende outfits, merkt iemand misschien op – er is een limiet aan hoe vaak u werkkleding kunt herhalen en exact dezelfde stukken kunt herhalen.
Al je stukken droog op.

Lezers, wat vind je van het gebruik van sollicitaties om je garderobe te verbreden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *