Coffee break: Dessert Bowl

Dit is een vreemde, maar blijf bij me-ik hou van alle dingen dinosaurusontwerpen, evenals toen ik een paar weken geleden keek, ontdekte ik deze echt charmante kommen bij net-a- Porter, te koop. (Ik probeer vooral geel accentstukken te vinden voor een donkerblauwe kamer, dus de kom in geel was vooral interessant.) Ik heb evenals een beetje omzoomd en evenals tot slot de kogel gekocht en het blauw kocht Eén evenals de gele.
Ze kwamen zo goed als ze echt charmant zijn – niet eerder zo glanzend als deze kom, hoewel de zorgaanwijzingen er wel op merken dat je na het met de hand was, je een beetje olie kunt wrijven om de glans terug te brengen. De kommen zijn ongeveer 6 ″ breed, dus ze zijn de normale maat voor een dessertkom, maar omdat de ene kant absoluut hoger is dan de andere, zou ik ze niet gebruiken voor ontbijtgranen – ik gebruikte het voor een wasabi mayo -garnering voor een recente Diner kan het ook werken voor ijs. (Andere zorgaanwijzingen: geen vaatwasser, geen hete inhoud of weken in heet water.)
De gele kom die ik kreeg, zal echter alleen voor het scherm zijn – ik zou kunnen zien dat het een geweldige locatie is voor servicekaarten of ingepakt snoep als je op kantoor bent om dat soort dingen te behouden. (Op dit moment is het momenteel leeg, evenals bij de wervelingen, evenals prachtig felgeel, het type van voldoende op zichzelf.)
De kommen waren $ 70, maar zijn nu gemarkeerd tot $ 35 bij Net-A-Porter. (Pink en room zijn nog steeds de volledige prijs.)
(Ooh, ik vereiste absoluut niet nog een kom voor fruit, maar dit is heerlijk …)
Deze publicatie bestaat uit gelieerde links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!

Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – Storehouse Sale: Maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *