De beste laptop -accessoires voor werken vanuit huis

Of u nu al op afstand in de voorste tijden werkte, of u was ineens geïntroduceerd om in maart 2020 vanuit huis te werken, u hebt waarschijnlijk snel geleerd dat de beste laptopaccessoires voor Werken vanuit huis maakt u veel comfortabeler en veel productiever. Vandaag ronden we de favoriete laptopproducten (en laptops!) Van het team van het Corporette/Corporettemoms af om uw WFH -dagen te verbeteren.
Wat zijn uw favoriete laptopaccessoires om vanuit huis te werken?
Dit bericht omvat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor nog veel meer details. Heel erg bedankt voor je steun!
Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontwikkeld om een ​​te bieden, impliceert voor ons om kosten te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.
Kat’s favoriete laptopaccessoires
Ik heb net een nieuwe HP -laptop gekregen voor ongeveer $ 600, en ik vind het geweldig – ik vervangde een oudere Chromebook die mijn jongste hulpsvol, nog veel meer of minder heeft vernietigd. Ik vond de Chromebook niet erg voor wat werk, maar fotobewerking/beoordeling was er een uitdaging op, Dropbox leek eeuwig uitdagend voor toegang en ik moest Excel- en Word -bestanden omzetten in vellen en documenten in de cloud.
(Ik was heel blij om deze Lifetime -licentie voor Microsoft Office te zien voor $ 50 en kocht deze voor mijn laptop.)

Een ander nieuw ding dat ik heb voor de Chromebook die ik leuk vind, is deze ombre siliconen toetsenbordomslag. Ik heb er nog nooit een gehad, maar heb er meestal problemen op gehad om dingen op mijn laptop te morsen. (Ik had zelfs mijn enige Mac -laptop sterven omdat ik er een martini op heb gemorst – ze zeiden dat het niet zozeer de gin was als de citroen die het probleem was. Zucht.)

Hoe dan ook, ik vind het leuk dat het het toetsenbord beschermt, ik ben dol op de kleur/aanraking van persoonlijkheid die het toevoegt, en ik hou zelfs van het rubberachtige gevoel om erop te typen. De mijne was $ 6,59 bij Amazon – zorg ervoor dat u op zoek bent naar uw exacte computermodel en let op de toetsenbordindeling bij het kopen, omdat sommigen geen caps -slot essentieel hebben of de verwijdering essentieel op een andere plek hebben. (Ik wou dat ik er ook een kon krijgen voor mijn bureaubladtoetsenbord, maar ze lijken ze niet te maken voor mijn ergonomische.)
{gerelateerd: vitale items om bij uw werkbureau te houden}
Kate’s favoriete laptopaccessoires
Toen mijn HP -laptop vorig jaar stierf, had ik het geluk om mijn ingenieurspearton aan te bieden om een ​​aantal laptoponderzoek voor mij te doen, dus toen we uiteindelijk de beste aankoop gingen (ik kies ervoor om laptops persoonlijk te kopen), was het vrij eenvoudig Om uit de opties te kiezen. Ik kreeg een Lenovo Yoga 7i voor $ 700 (nu $ 775 bij Amazon en $ 850 bij Best Buy) en ik ben er echt blij mee geweest. Het enige dat ik zou wijzigen, zou zijn om een ​​SD-kaartpoort toe te voegen, maar wanneer ik foto’s van mijn DSLR overbreng, gebruik ik deze USB-C externe SD-kaartlezer.

Wat betreft het gebruik van mijn laptop, ik gebruikte al jaren een oude lapbureau om vanuit huis te werken, en toen de toplaag onlangs begon af te pellen, deed ik wat browsen en vestigde ik me op een veel mooiere bamboe van Lapgear ($ 32,96 bij Amazon ). Ik heb het praktisch een maand gehad, en ik vind het erg leuk. Het is niet te zwaar, en met mijn 15-inch laptop laat het net genoeg ruimte voor mijn oude Logitech draadloze muis. Andere laptops boden telefoonsleuven, cupholdergebieden, enz. (Zie hieronder), maar ik wilde gewoon een plat oppervlak, omdat ik er alleen maar na de computer op had. ingebeelde is Chestnut Bamboo; Het komt ook in natuurlijke bamboe.

Over bamboe gesproken, ik hou ook echt van mijn bamboe -kabelsetelevisiebeheerbox waar ik over schreef in de koffiepauze van gisteren, waar ik mijn laptop aansluit.
{gerelateerd: hoe u vanuit uw bed kunt werken}
Elizabeth’s favoriete laptopaccessoires

Toen mijn kantoor in maart 2020 op afstand werd, bracht ik de eerste enkele weken door met het neerzetten van mijn laptop op verschillende configuraties van boeken in aankoop om het scherm naar een passend ergonomische hoogte te krijgen. Het probleem daarmee was dat 1) het niet bijzonder stabiel was en 2) de boeken moesten worden verplaatst van kamer naar kamer, terwijl “twee weken om de curve af te vlakken” zich in maanden uitstrekte en ik probeerde mezelf op te zetten met een veel Meer permanent werkstation.
Voer deze bescheiden laptopstand van Amazon in: goedkoop, lichtgewicht en gemakkelijk aan te passen. Het was gemakkelijk om mijn laptop naar een ergonomisch geschikte hoogte te brengen, zodat ik op mijn draagbare toetsenbord kon typen zonder de spanning in mijn nek te voelen, en even gemakkelijk om de standaard aan te passen aan een iets hogere hoogte voor een veel meer flatterende videocamera Hoek voor lange zoombijeenkomsten.

Nu ik terug op kantoor ben, gebruik ik het niet elke dag, maar ik gebruik het nog steeds om mijn laptop in de keuken te ondersteunen om films te bekijken terwijl ik me maal voorbereid, of plop het op mijn salontafel om mee te zoomen vrienden. (Ja, mijn collEge huisgenoten en ik doen dit nog steeds minstens maandelijks na twee jaar, en we zijn er allemaal dol op!)
De stand is $ 25,49, gemarkeerd van $ 34,99.
Ann’s favoriete laptopaccessoires

Hoewel we bijna een jaar geleden zijn verhuisd, heb ik nog steeds niet mijn thuiskantoor opgezet. Voor nu beweeg ik me tussen de twee uiteinden van mijn bank in de woonkamer. Als u een vergelijkbare werkinstelling voor thuis hebt, overweeg dan om uw werkgebied te upgraden met deze lap. Ik gebruik de mijne al enkele maanden en wou dat ik hem eerder had gekocht!
Deze lap-bureau past op een 15-inch laptop en beschikt over een geïntegreerde muispad, telefoonsleuf (ik denk dat mijn telefoon een beetje te groot is, omdat het eruit valt, maar ik stop uiteindelijk met andere dingen in de slot als een kussen met post-its ), en een comfortabel dual-bolster kussen. Er is zelfs een kleine richel, dus je laptop glijdt niet weg. Ik vind de mijne stevig, maar toch licht genoeg om mee te nemen. (Er is zelfs een handvat.)
De lap bureau van Lapgear is $ 39,99 op Amazon. Het komt in zes afwerkingen (ik heb de synthetische marmer) zodat je er een kunt vinden die aan je smaak past.

Ik gebruikte de oude (kleine, heldere, heldere, heldere paarse) afstandsbediening van mijn dochter, en het stierf dus ik heb hiertoe opgewaardeerd.
Deze draadloze muis is eenvoudig te installeren (geen software, sluit gewoon de ontvanger aan), beschikt over een aan-off schakelaar voor een langere levensduur van de batterij (maximaal drie jaar) en verschillende aanpasbare knoppen (die ik niet heb gewijzigd van de standaardinstellingen ). Ik vind het comfortabel om vast te houden (ik heb handen aan de kleinere kant) en gemakkelijk te gebruiken – het scrollen en de beweging zijn glad. Ik had de kleine paarse muis eerder moeten opgeven.

Logitech’s M705 Marathon Wireless Mouse is $ 32,83 op Amazon.
Lezers, vertel: wat zijn je favoriete laptopaccessoires om vanuit huis te werken? Voor die WFH, doe je een hybride regeling, of werk je nog steeds exclusief vanuit huis?
Stockfoto door stencil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *