Beste halve hand blouse ontwerpen om prachtige etnische verklaringen af te leggen

Als sari’s de perfecte traditionele kleding zijn voor een vrouw, dan is een blouse het vitale stukje creativiteit en kunstenaarschap om haar etnische uiterlijk te verbeteren. Een blouse -ontwerp is even belangrijk tijdens het dragen van een sari voor elke gelegenheid.

Er zijn blouses met volle mouwen en halve hand blouse-ontwerpen-prachtige keuzes die ons dag tot dag najagen. Vraagt u zich af wat de nieuwe mooie halve handblouse -ontwerpen zijn? Ga je gang en bekijk dit bericht.

Top Half Hand Blouse -ontwerpen:
Vang hieronder een glimp van een halve hand blouse ontwerpen en je zult gelukkig onder de indruk zijn.
1. Selecteer een pure mouw:
Deze blouses vangen de charme van de oude wereld vast. De bijna transparante mouwen zijn gemaakt van kant, net of pure stof-en de schoonheid ervan is dat ze je armen tegelijkertijd verbergen en onthullen. Noem het een vleugje onheil! Wie vergeet? Maar ja, het draagt bij aan de elegante uitstraling van een sari. Dat is de reden waarom het een van de meest geliefde en favoriete sari blouse -ontwerp is voor cocktailparty’s en avonddos.
Bron: in.pinterest.com/dreaminloud/2. Word vet met dierenmotieven:
Meer gezien over de ‘grote, gedurfde en avontuurlijke’ kant, voegen dierenmotieven een unieke en creatieve dimensie toe aan de blouse -ontwerpen die halve hand zijn. Dat is een reden waarom de halve mouwen een saree dramatisch kunnen laten lijken.

Bron: facebook.com/abhinavsagarphotography3. Voeg een beetje bling toe:
De meeste B-Town Divas houden van bling en geven de voorkeur aan dit halve handblouseontwerp met steenwerk. Rajasthani -vrouwen droegen het oorspronkelijk. Vanwege de aantrekkelijke kleur, borduurwerk en interessante bezuinigingen, bleken deze behoorlijk halve hand blouse -ontwerpen [een hit tussen de massa Flamengo Thuisshirt te zijn. Je kunt deze blouse -ontwerpen dragen op festivals en bruiloften en genieten van het cynoseur zijn van alle ogen.
Bron: pinterest.co.uk/bbfortheib/4. Schuw niet om te experimenteren:
Dit halve handblouseontwerp is goed om te gaan voor feesten – groot of klein, op voorwaarde dat je de sieraden, make -up en haaraccessoires kent die er goed bij gaan. Het is een geweldige optie voor gelegenheden waar u een eigenzinnige maar traditionele stijlverklaring wilt maken.

Bron: facebook.com/bangalorephototalkies cialisatie ook gelezen: blouse ontwerpen voor katoenen sari’s]
5. Voeg een pop kleurrijk borduurwerk toe:
Wil je weten hoe je van een gewone blouse een spectaculaire moet veranderen? Laat borduurwerk gedaan. Het is goed genoeg om de blouse er oogverblindend te laten lijken. Het vakmanschap en de levendige sfeer van een geborduurde blouse maken het een van de meest populaire en nieuwste halve hand blouse -ontwerpen.

Bron: BeautyhealthTips.in6. Bladen op in stijl:
Dit is een klassiek halfhandblouseontwerp. Niets kan zijn vrouwelijke aantrekkingskracht uitdagen, rekening houdend met de ‘bladerdeeg’ op de schouder. Zeer traditioneel en zeer elegant tegelijkertijd.
Bron: facebook.com/madhuridixitNene7. Ga klassiek:
Hier is een nieuwe wending Atletico Mineiro Thuisshirt in halve handblouse – een creatie met Kundan werkt ook op de mouwen en de grens. Echt adembenemend is het. De zilveren draadwerk en Kundan -fixaties maken dit type blouse niet alleen geschikt voor feestavonden, maar ook voor middagfestiviteiten en feesten.

Bron: madrasibride.com9. Probeer de magie van Maggam -werk:
Het ingewikkelde Maggam -werk is een van de nieuwste halve handblouse -ontwerpen die gestaag de populariteitskaarten beklimt. Combineer een halve hand blouse rijk aan Maggam -werk met een zijde of een net sari en je zult Inter Milan Thuisshirt zeker het centrum van de aantrekkingskracht zijn.
Bron: in.pinterest.com/vanampalli10. Buig naar het ontwerp van de boothals:
Een semi-formele look nodig om bij je sari te gaan? Ga naar een halve hand blouse met boothalsontwerp. Het is perfect voor kantoorfeesten.
Bron: in.pinterest.com/sniggdda11. Nul in op Zardozi:
Het aantrekken van een Zardozi -blouse betekent dat je er schitterend uit zult zien. Ooit afgevraagd wat Zardozi is? Het is een metalen borduurwerk gedaan op stoffen. In vroegere dagen werden goud- of zilveren draden gebruikt voor het toevoegen van versieringen aan koninklijke kleding.
Tegenwoordig wordt Zardozi gedaan met behulp van een combinatie van zijden draad en een koperdraad, die is bedekt met gouden of zilveren kleur. Kies ervoor dat het uw etnische garderobe een tijdloze aantrekkingskracht geeft.
Bron: facebook.com/swankstudiobangalore12. Gild It:
Vraag je moeder om haar zijden sari en combineer deze met een halve hand blouse vol met een gouden muntrand. De gouden muntachtige motieven op de mouwen en de onderkant van de blouse zullen zeker bijdragen aan zijn schoonheid en zijn rijke aantrekkingskracht verbeteren.
Bron: TheHandMadeCrafts.comso schat, welke uit de bovenstaande lijst is je favoriete halve handblouseontwerp? Vertel het ons in het opmerkingenveld hieronder.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *