Pak van de week: Ann Taylor

Voor hectische werkende vrouwen is de pasvorm vaak de eenvoudigste kleding om ‘s ochtends aan te gooien. Over het algemeen gaat deze functie niet over interviewpassen voor vrouwen, die net zo traditioneel en fundamenteel moeten zijn als je krijgt – in plaats daarvan gaat deze functie over de enigszins andere pasvorm die modieus, maar toch professioneel is.
Ik begrijp dat we de laatste tijd veel Ann Taylor -aanvallen hebben, maar ze blijven het uit het park raken. Deze diepe pruim Magenta is een ongebruikelijke kleur voor een pak, maar ik geloof dat het ook ongelooflijk mooi zou zijn en vrij eenvoudig te dragen zowel als scheidingen als een pak.
Ze hebben het gestileerd in een paar van de foto’s met verschillende tinten magenta en pruimen, evenals de “Shades of Shades” -kleding is altijd een verfijnde, sterke uitstraling. Als je het wilt versterken, geloof ik dat rode accenten leuk kunnen zijn – een lippenstiftrode riem of een schoen. Voor een eenvoudige blik geloof ik echter dat het fantastisch zou zijn met marine, zwart, knapperig wit, ivoor, evenals bijna elk type grijstint. (Ik ben geen fan van het Beigey Pink T -shirt waarmee ze het laten zien, maar dat ben ik.)
Er zijn veel bijpassende geprezen stukken variërend van $ 98- $ 198, normaal gesproken in maten 00-18-2 blazers (gekke en uitgesneden), 2 broek (enkel en recht), een kokerrok, evenals een schede jurk.
Deze publicatie bestaat uit gelieerde links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – Storehouse Sale: Maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *