Wat te kopen voor werk in de 2022 Nordstrom Anniverary Sale

Dit bericht bevat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen via links in dit bericht. Zie hier voor meer informatie. Heel erg bedankt voor je steun!
Dit is waarschijnlijk deel 1 van onze Roundup – we bedekken blazers, jurken (zoveel schattige!), Lagen en een paar broeken. (Ik moet nog steeds rokken verzamelen en moet nog naar schoenen en tassen kijken.) Wat staat er op uw wensenlijst wanneer de verkoop op 9 juli voor de meeste kardeltrembers wordt geopend?
14 juli Update: Merk op dat items in cursief momenteel uitverkocht zijn; Als je het echt leuk vindt, blijf het echter de link controleren, want items komen weer op voorraad!
Hierboven afgebeeld: Houndstooth Blazer / Green Dress / Teal A-Line jurk / paars lederen jas / raampaanjas

Hier zijn al onze keuzes uit de Nordstrom -jubileumverkoop uit 2022!
Merk op dat alles wat gemarkeerd is met een asterisk ook in plus maten komt, en alles wat gemarkeerd is met A + komt in neutralen.
Als je graag neutralen houdt …
Ik heb de neiging om meer kleurrijke items te hebben omdat ik het gevoel heb dat je de details beter op het scherm kunt zien, dus ik heb alles op deze pagina gemarkeerd die in een neutrale met A + wordt geleverd – maar ik dacht dat ik hier ook wat zou hebben .
Bovenste rij: zwarte jurk / zwarte jurk* / coltrui / mouwloze blouse / bijgesneden vest / boxy vest / print blouse / short-mouw trui

Onderste rij: lang vest* / grijze blazer / grijs pak* / zwart pak / zwarte blazer* / bruinachtige jas / zwarte jas / bruin jas

Geweldige blazers in de 2022 Nordstrom -jubileumverkoop
Als je op zoek bent naar een solide blazerscheid, bekijk dan onze Suits Roundup – er zijn veel blazers in die roundup die als een aparte zouden werken. Een substantiële trend in de NAS dit jaar: Plaid Blazers. We ronden onze favorieten af, maar je kunt hier alle plaidblazers zien. (Oh, en een van mijn topkeuzes blijft verdwijnen en verschijnen in de verkoop – deze gewone zwarte gestructureerde blazer.)

Afgebeeld ($ 79- $ 119): Chevron / Greenish Plaid / Purple+ / Houndstooth

Afgebeeld, $ 98- $ 439: Pink Check / Brown Plaid+ / Purple Leather / Red Plaid

(Ik kon persoonlijk geen Moto/lederen jassen doen voor werk … maar deze Tiktok van de gouverneur van Michigan overtuigde me van hun algemene geschiktheid.)
De beste jurken voor werk in de 2022 Nordstrom -jubileumverkoop
Er zijn zoooo veel geweldige jurken dit jaar – en de overgrote meerderheid is minder dan $ 200. (Ik neem geen sectie over trui -jurken op omdat ik het gevoel heb dat dat zo’n “Ken je kantoor” -items zijn, vooral met de Midi -jurken – maar hier is een link om een ​​idee te krijgen. Ik heb er een paar geselecteerd, maar ze voelen zich Meer weekend dan werk aan mij.) Idem voor deze “Maxi” -jurk van Club Monaco – het zou in sommige kantoren kunnen werken, maar niet alle.
Geweldige jurken voor werk onder de $ 200

Hierboven afgebeeld, $ 59- $ 79: Bourgondië+ / marine / rood / groen / zwart

Hierboven afgebeeld, $ 79- $ 105 (* plus maten*): bordeaux* / zwart* / groene plaid / groenblauw / rood*

Werk jurken met leuke prints
Veel prints dit jaar, met veel van hen in “Know Your Office” -stijlen (mini -jurken, MIDI -jurken, gelaagde jurken, enz.). Julia Jordan heeft veel van hen in de reeks onder de $ 100, net als Maggy London en Eliza J (de laatste twee met veel plus-size-opties). Ik heb opgemerkt welke er binnenkomen plus maten met een asterisk.

Hierboven afgebeeld, $ 81- $ 118: Blue-Seal* / Black Floral / Blue Floral / Tropical Print* / Diagonal Print* / Rose Floral*

Plus maat jurken voor werk
Merk op dat veel van de bovenstaande jurken ook in plus maten zijn! We hebben ze gemarkeerd met een asterisk.

Hierboven afgebeeld, $ 76- $ 118: Dot Print / Red / Bourgondië / Navy / Rose Floral / Tropical (om nog maar te zwijgen van trui jurken !!)

De beste broek voor werk in de 2022 Nordstrom Anniversary Sale

Enkele van onze al lang bestaande favorieten (allemaal in normale en plus-maten!): Eén (Big Lezer Favorite vorig jaar)/Two/Three (Kat’s favoriet)/Four/Five (ook deze langdurige comfortabele lezerfavoriet!)
De beste broekpakken in de 2022 Nordstrom -jubileumverkoop
Er waren zoveel geweldige pakken, we gaven de Roundup zijn eigen functie! Sommige van onze favoriet zijn deze:

Boven: zwart / roze / olijf / merlot

De beste jassen voor werk in de 2022 Nordstrom -jubileumverkoop
Er zijn een heleboel klassiekers te koop (inclusief het beleggingsmerk Fleurette !!) – en ik ben een beetje verliefd op alle jassen van zowel halogeen als AVEC LES -vullen.
Enkele klassieke jassen die er prachtig uitzien:

Afgebeeld: Beige / Brown / Navy / Black / Tan (niet afgebeeld, maar deze theorieEén is ook heerlijk!)

En enkele specifieke trendy favorieten:

Lagen voor het hierboven afgebeelde werk, $ 129- $ 379: Plaid / Green+ / Blue Plaid Collarless / Windowpane / Fuchsia

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *