15 meest noodzakelijke herenaccessoires

Alle voltooiende aanrakingen
Een geweldige look samenvoegen is meer dan alleen de jas, het shirt, de broek, evenals schoenen die je draagt. Het zijn die kleine details en accessoires die de kleding echt kunnen maken en alles kunnen samenbrengen. Met accessoires gaat het echter niet alleen om kleding – ze kunnen ook verlengen naar andere delen van je leven. Laten we 15 van de meest noodzakelijke accessoires voor mannen inspecteren.

DE WINKEL

Blader door onze verzameling aangepaste herenkleding en accessoires

ONTDEKKEN

1. Witte pochet

Nummer een. Een wit pochet. Dit is een van de meest flexibele pocketvierkanten. Het is super eenvoudig te stylen. Je kunt het dragen met een formele look. Je kunt het dragen met een zakelijke look. Het kan een gebaseerde of wijs casual zijn. Werkt met een reeks jaskleuren en patronen … Nu, naar mijn mening, moet je echt twee witte pocketvierkanten hebben. Je zou er een in katoen moeten hebben. Evenals je zou er een in zijde moeten hebben. De reden hiervoor is dat u het spectrum wilt kunnen dekken van extreem formeel naar meer casual. Zijde is formeler. Katoen meer casual. Ik zal stellen dat, omdat je hier zoveel uit zult halen, het waard is om wat geld te kosten voor een echt uitstekend voorbeeld van elk. Mijn persoonlijke opties zijn voor katoen, Paul Stuart of Eton. Naast Silk kun je geen enkel type beter doen dan Charvet.

2. Banden

Nummer twee. Een das. Nu ben je misschien iemand die niet elke dag een gelijkspel hoeft te dragen. Of het een garderobe -vraag naar je werk is of niet, het is iets dat elke man zou moeten hebben. Nogmaals, net als pocketvierkanten, geloof ik niet dat er een genoeg is. Je zou minstens twee banden moeten hebben om je vanuit een meer geklede standpunt te bedekken, alle methode voor iets wijs meer relaxte en ontspannen. Daarvoor, voor de meer wijze relaxte das, ga ik een marine-Grenadine voorstellen. Het heeft een structuur, dus het leent zich voor meer relaxte looks. Evenals dan voor de chicere stropdas gaan we met een traditionele gestreepte stropdas in zijde. Nogmaals, om het risicovrije te spelen en de meest veelzijdigheid te krijgen, raad ik aan om met marine te gaan. Evenzo een geweldige optie als het je meer geklede stropdas is.

x

10 onmiddellijke en eenvoudige upgrades voor herenstijl

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 10 seconden

Volgende
De ultieme capsulekast van beginners
09:22

Live
00:00
05:10
05:10

3. Tie Bar

Nummer drie. Dus als een accessoire voor uw gelijkspel – een accessoire voor de accessoire – een tie -balk. Het is zo goed een beetje extra touch zowel nu als toen. evenals ook extreem praktisch omdat het je gelijkspel verbonden houdt met je shirt, dus het zal niet in de wind blazen of in je koffie dompelen, of iets dergelijks. Selecteer een die eenvoudig is, evenals een die overeenkomt met de meeste metalen die u draagt. Dus als je een stalen polshorloge draagt, zou ik precies hetzelfde voorstellen voor je tie -balk. Blijf uit de buurt van nieuwigheidsbars. Niet de juiste methode om de aandacht te trekken.

4. Zonnebril

Nummer vier. Zonnebril. Elke man moet een zonnebril hebben. Naast de zonnebril die u selecteert, moet u echt evenals uw stijl evenals uw persoonlijkheid matchen. Het is moeilijk voor mij om te stellen dat dit de enige zonnebril is die je moet hebben. Als je een meer traditionele stijl hebt, probeer dan wat clubmasters. Als je een meer stijlvolle stijl hebt, kun je kijken naar enkele vliegers, zoals een traditionele Ray-Ban, Randolph Engineering of American Optical. Als je zowel een traditionele stijl hebt als je comfortabel en positief bent met een zonnebril, zou ik iets proberen van Persol – ofwel de 649 of de 714.

5. sjaal

Nummer vijf. Een sjaal. Dus sjaals dienen twee doelen. Praktisch. Ze houden je warm. evenals esthetiek. Zij zien er goed uit. Ze kunnen een accent zijn. Ze kunnen je kleding aanvullen en echt alles samenbrengen. Nogmaals, de sjaal die je hebt, moet zowel je stijl als persoonlijkheid laten zien. Ik zou een wollen sjaal willen voorstellen. Als je een meer traditionele man bent, ga dan gewoon met iets in een solide kleur. Navy is altijd een uitstekende keuze. Kameel of Bourgondië als je op zoek bent naar iets misschien een beetje meer seizoensgebonden. Als je stijl avontuurlijker is, of zeg, geavanceerder, ga dan zeker met een patroon. Een enorme plaid is geweldig. Evenals je kunt ook sjaals ontdekken met echt, echt ingewikkeld en fascinerende patronen.

6. Belt

Nummer zes. Een riem. Nu is het grootste wat mensen over riemen vragen, is, moeten ze precies uw schoenen matchen? Idealiter hebben uw riem en schoenen exact dezelfde kleur. Het ziet er geweldig uit als ze overeenkomen. Laten we hier echter echt zijn. Als je meerdere paar schoenen hebt, is het onmogelijk – nou ja, niet onmogelijk, hoe onrealistisch ook – om een ​​riem te hebben die past bij elk paar schoenen die je hebt. Als u een zwarte lederen riem hebt, evenals een medium bruine lederen riem, wordt u voldoende bedekt, in vrijwel elk type situatie.

7. Briefcaar

Nummer zeven. Een koffer. Nu, net omdat je geen traditionele kantoortaak hebt, betekent niet dat je geen aktetas kunt meenemen. Zoals ik de hele video heb vermeld, moet elk type accessoire dat je hebt bij je stijl passen, het moet overeenkomen met je levensstijl, evenals de functie waarvoor je het zou gebruiken. Er zijn geweldige deals van verschillende soorten aktetassen voor alle verschillende soorten mensen. Als u dat meer traditionele type kantoorbaan hebt, zou ik stellen dat een lederen aktetas een uitstekende keuze is. Frank Clegg is mijn persoonlijke favoriet. Als je iets aan de meer relaxte kant wilt, is een traditionele Filson-koffer in twill de methode om te gaan. Evenals dan als je op zoek bent naar iets dat tussenstijl is, zou ik de Cary -aktetas van Stuart en Lau voorstellen.

8. Weekendtas

Nummer acht. Een weekendtas. Ik heb het over een plunjezak. Een koffer is prima, maar voor mij is er iets veel stijlvoller en klassiek elegant met een geweldige weekenddufferzak. Past op wat je nodig hebt, evenals niets dat je niet doet. Het helpt echt dat je ook een effectievere packer bent geworden. De meest stijlvolle en, van de duurste van het programma, weekendtassen zijn lederen plunjezakken. Je krijgt waar je hier voor betaalt in termen van de hoge kwaliteit van het leer. Een lederen tas van hogere kwaliteit zal langer duren en er na verloop van tijd veel beter uitzien. Nogmaals, mijn keuze is Frank Clegg. Voor iets meer relaxte en buiten, is Filson een uitstekende optie. Ik zou met een middelgrote maat gaan.

9. Kijk uit

Nummer negen. Een polshorloge. Kom op, je zou deze video niet kunnen bekijken en niet kunnen begrijpen dat ik een horloge zou selecteren. Ik geloof dat het geweldig is om twee horloges in je verzameling te hebben – een jurkwacht naast iets aan de sportievere kant. Jurkhorloge moet ook vrij eenvoudig zijn en ook niet. Het kan alleen tijd zijn, gewoon een sweep secondshand hebben, mogelijk een datumvenster, evenals op een lederen band. Stijlvol horloge kan groter zijn, op een metalen armband. Natuurlijk is de hemel de limiet als het gaat om prijzen in termen van horloges. U moet iets kiezen dat naast uw stijl bij uw budgetplan past.

10. Wallet

Nummer 10. Een portemonnee. Volledige openbaarmaking, ik ben geen belangrijke portemonnee – ik gebruik echt een kaartkast, wat ook een geweldige optie is. Een geweldige portemonnee of zoiets om uw waardevolle spullen binnen te houden, zoals ID’s, Cash, Credit History Cards is absoluut essentieel. Naast alle accessoires, is degene die je selecteert echt iets van een uitdrukking van je personage en je persoonlijke stijl. Er zijn geweldige deals van geweldige meer technische gerichte portefeuilles die er zijn, maar als ik het was, als ik een portemonnee was, zou ik een lederen billfold of trifold -portemonnee selecteren.

11. manchetknopen

Nummer 11. manchetknopen. Nou, als je geen Frans manchet shirt hebt, vereist je geen manchetknopen, maar je moet een Frans manchethemd krijgen, omdat ze super stijlvol zijn. Een eenvoudig paar manchetknopen is een absolute must. Nogmaals, geloof in de metalen die je het meest draagt ​​en krijg je manchetknopen in een bijpassend metaal. Je kunt een eenvoudig ovaal doen. Je kunt een knoop doen. Deze zijn beide extreem flexibel en kunnen werken in verschillende outfits. Cufflinks kunnen u de kans bieden om een ​​beetje van uw personage of uw interesses te pronken. Tal van verschillende soorten manchetknopen beschikbaar alle methode van fietswielen tot rubberen kippen. Voorkom deze meer manchetknopen in nieuwheidsstijl, vooral als het het enige paar wordt dat je bezit. Je wilt dat je gegevens subtiel zijn en niet om aandacht schreeuwen.

12. Pen

Nummer 12. Een pen. Evenals ik spreek niet over een BIC of de pen die je hebt gestolen van het laatste hotel waarin je bent gebleven. Een pen hebben, naar mijn mening, een van de tekens van een hedendaagse dag van stijl. Zoals wanneer je naar een restaurant gaat, voelt het leuk om je eigen pen uit te schakelen om de rekening aan te geven. Als je het eerder hebt gedaan, begrijp je waar ik het over heb. Het hoeft geen super elegante pen te zijn. Het kan zoiets zijn als de Pen van Fisher Area of ​​de Karas Kustoms Retackt Pen. Of het is misschien iets een beetje liefhebbers, duurder, zoals een Montblanc.

13. Doppet

Nummer 13. Een DOPP -kit. Wanneer u op reis gaat, moet u ergens anders hebben om al uw toiletartikelen op te slaan en te verzorgen. Gooi ze niet alleen lukraak in je tas of koffer. Ontvang een geschikte DOPP -kit. Een fatsoenlijke DOPP-set brengt u op ongeveer 30-40 dollar, maar u kunt natuurlijk betalen voor een meer premium product. Wat je ook krijgt, zorg ervoor dat het duurzaam is en dat het enorm voldoende is om al je spullen vast te houden.

14. Zakmes

Nummer 14. Een zakmes. Dit is ook een uitstekende te hebben, evenals een die beschikbaar is bij superhandig wanneer je het het minst verwacht. Van het openen van pakketten tot het snijden van touw, het verspreiden van pindakaas, of gewoon de man zijn die het mes heeft als iemand willekeurig vraagt, hey doet iemand heen mes? Het voelt geweldig om zowel te helpen en gewoon dingen snel en gemakkelijk gedaan te krijgen. Het kan zoiets eenvoudigs zijn als een Zwitsers zakmes. Of er is een aantal high-end mesmakers beschikbaar waaraan u misschien geweldige deals uitgeven. Ik heb een paar goede messen, zou ik zeggen. Ik heb een benchmade griptillian. Evenzo van Benchmade een afgezant. evenals ook een Spyderco Sage.

15. zaklamp

En ten slotte, nummer 15. Een zaklamp. Ik spreek als een kleine zaklamp met zakformaat. Net als een mes, is dit iets dat je niet altijd gebruikt, maar als je dat vereist, zul je buitengewoon dankbaar zijn dat je het hebt. Ik heb niet veel ervaring met verschillende zaklampen. De afgelopen 10 jaar heb ik deze echt kleine Fenix LD01 gehad, ik geloof dat de E01 de nieuwere versie is. Het is als 40 dollar op Amazon. krijgt de taak gedaan.

Is er iets weggelaten? Inroep hieronder.

Stijlvol de jouwe,

Brian Sacawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *